• Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Professioneel en veilig
  • 45 jaar ervaring
  • Een begrip in Amsterdam
  • 24 uur per dag bereikbaar
AORC in vroeger tijden

Over AORC

Op 20 Augustus 1973 is de Amsterdamse Ontstoppings en Reinigings Centrale (A.O.R.C.) opgericht. Vanuit de woonkamer, compleet met mobilofoon centrale, werd begonnen met de AORC. Maar al gauw werd er uitgeweken naar het hart van Amsterdam “de Jordaan” !

Vanuit de eerste Rozendwarsstraat is met veel enthousiasme het bedrijf gaan groeien, en met pijn in het hart moest er verhuisd worden naar een grotere locatie. Het werd een kantoorpandje in de Pijp. Dit was destijds een verademing qua kantoor en parkeerruimte vergeleken met de Jordaan. Ondanks de groei van het bedrijf is het kantoor hier redelijk lang gevestigd geweest. Dit mede door het betrekken van rayonkantoren in Amsterdam-West en Zuid-Oost zodat de groei van het personeel verdeeld kon worden.

Het betaald parkeren en het éénrichtingverkeer in de Pijp rukte echter in korte tijd snel op. Hierdoor moest er noodgedwongen een andere locatie voor het kantoor gevonden worden. Na enige tijd zoeken werd het de Klipperstraat in de Banne, Amsterdam Noord. Vanuit deze locatie is 15 jaar lang met veel plezier gewerkt. Medio 2009 is het kantoor toch verhuisd naar een kleinschalig bedrijventerrein direct aan de ringweg A10 in Amsterdam Noord, wat zeer goed bereikbaar is.

Vanaf 2015 hebben wij als uitbreiding een extra unit naast ons pand betrokken. Dit gebruiken wij voor opslag en extra werkzaamheden.

De rayonkantoren zijn al die tijd aangebleven en zo is de AORC nog steeds goed verspreid over heel Amsterdam en kunnen we onze klanten snel en vakkundig helpen.

Adres

A.O.R.C. b.v.
Oostzanerdijk 147-D
1035 EX Amsterdam
Tel. 020-631 13 31
Email: info@aorc.nl
Web: www.aorc.nl

Vaste opdrachtgevers

Stadgenoot
Rochdale
Eigenhaard
De Key
VvE Beheer Amsterdam
Pro VvE beheer
Alliantie VvE Beheer
Stedeplan

Downloads en links

Algemene voorwaarden