• Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Professioneel en veilig
  • 45 jaar ervaring
  • Een begrip in Amsterdam
  • 24 uur per dag bereikbaar

Ontstoppen Mechanish en Hogedruk

A.O.R.C. heeft sinds 1973 ervaring met het ontstoppen van afvoerleidingen. Door onze jarenlange ervaring en onze compleet uitgeruste service voertuigen kunnen wij verstoppingen snel en vakkundig oplossen.

Er bestaan twee verschillende manieren om te ontstoppen:

Mechanisch:

Dit gebeurd met behulp van (diverse) veren machines die wij in de service voertuigen hebben. Op de te gebruiken veren kunnen verschillende hulpstukken worden aangesloten. Met deze machines kunnen binnenleidingen, rioleringen en standleidingen ontstopt worden. Onze service monteurs bekijken ter plaatse het probleem en bepalen welke middelen er moeten worden gebruikt om de verstopping vakkundig op te lossen.

Hogedruk:

Al onze service voertuigen zijn uitgerust met een hogedruk installatie. Hiermee is het mogelijk om met water onder hogedruk verstoppingen uit de afvoerleidingen rondom uw huis of bedrijfspand weg te spuiten. Door de hoge druk in combinatie met een grote hoeveelheid water worden de leidingen schoon gespoten. Het vuil wordt hierdoor gelijk afgevoerd en weggespoeld.

Preventief (jaarlijks/maandelijks/wekelijks) onderhoud behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor worden onverwachte kosten en/of overlast tot een minimum beperkt.

De meest voorkomende oorzaken van verstoppingen zijn: Vet en etensresten.

  • Wees daarom voorzichtig met wat u door de afvoer laat wegspoelen !

Voor een specificatie van de kosten of offertes kunt u contact met ons opnemen via de mail of de telefoon. Wij kunnen u ook een ontstoppingscontract aanbieden als u onder een VvE valt, of een rioolfonds voor particuliere huiseigenaren. Dit geeft u een stukje rust en gemak!

Adres

A.O.R.C. b.v.
Oostzanerdijk 147-D
1035 EX Amsterdam
Tel. 020-631 13 31
Email: info@aorc.nl
Web: www.aorc.nl

Vaste opdrachtgevers

Stadgenoot
Rochdale
Eigenhaard
De Key
VvE Beheer Amsterdam
Pro VvE beheer
Alliantie VvE Beheer
Stedeplan

Downloads en links

Algemene voorwaarden

Ontstoppen mechanisch

Ontstoppen hogedruk

Ontstoppen hogedruk